Lindkon aps - ejendomsmæglerne.dk
Søgnings resultater

Lindkon aps

Til salg skilte mv. | info@lindkon.com

Introduktion

DIGITAL PRINTPRODUKTION, STATIVER OG RAMMER ETC.

LINDKON aps er en frisk virksomhed beliggende i Aabybro nord vest for Aalborg, som dels arbejder professionelt med outsourcing på godt 50 fabrikker i Tjekkiet og dels leverer digitale print produkter til rigtigt mange brancher.

Lars K. Lindvang der via LK Holding Pandrup ApS ejer LINDKON aps 100%, har siden 1. januar 1998 arbejdet med netværket i Tjekkiet. LINDKON aps blev stiftet i 2004 og har løbende som årene er gået haft en kontrolleret ekspansion. Specielt at bemærke, at efter krisens start i august 2008 har LINDKON aps evnet at udbygge omsætning og indtjeningen, ”ting” gerne skal følges ad.

LINDKON aps er nemlig altid omkostningsbevidst. Det vidner om, at LINDKON aps har en stærk sammensat organisation af rigtig dygtige medarbejdere, der er vant til at arbejde på tværs af organisationen.

I 2013 insourcede man den digitale print produktion fra udlandet til egen adresse. Det har været en rigtigt spændende rejse, hvor vi konstant er i det innovative og kreative ”hjørne”.

LINDKON aps har desuden en stor styrke i at fastholde mål og resultater ud fra den altid gældende Strategi- og Forretningsplan der ligger til grund for dagligdagens arbejde med at tilfredsstille kunderne. I LINDKON aps gør vi nemlig kun det vi er gode til…!

Sammenlign ejendomme