Nord Advertising - ejendomsmæglerne.dk
Søgnings resultater

Nord Advertising

Brochurer, film, aviser, magasiner og viral marketing mv. | ts@nord-ad.dk

Introduktion

Et mediebureau med merværdi for dig

Mød et mediebureau… … der forvandler dine relationer til merværdi for dig og dine samarbejdspartnere. Vi udarbejder annoncefinansieret markedsføringsmateriale til alle slags brancher. Vi har været i gang siden 2002 og har i årenes løb udarbejdet tusindvis af annoncer, brochurer, profilfilm, magasiner og aviser.

Når vi fremstiller materiale for dig, er det dine leverandører og samarbejdspartnere, der finansierer projektet via annoncer. I står stærkere, når I profilerer jer sammen, og du får professionelt præsentationsmateriale – uden omkostninger.

Vi hjælper gerne med andre produkter som fx visitkort, plakater, og hjemmesidetekster, så der skabes en rød tråd i din markedsføring. Til daglig har vi mere end 1400 m2 at boltre os på, så de kreative ideer har højt til loftet, og der er plads til begejstring, når succeserne skal fejres.

Hverdagen er præget af tempo og engagement, og vi holder den gode energi ved lige med fælles motion i arbejdstiden og masser af sociale arrangementer.

Specialties

Markedsføring, Kommunikation, Annoncesalg, -rådgivning og -fremstilling, Brochurer, Profilfilm, Foto, Grafisk design, Tekstforfatning, Annoncefinansieret brochure, og Annoncefinansieret salgsmateriale

Sammenlign ejendomme