Ejendomsmæglerne logo med blåt E

Lokal ejendomsmægler

Letboligsalg

Introduktion

Din ejendomsmægler i København og Storkøbenhavn

Når du vælger letboligsalg.dk, får du en ejendomsmægler med stor erfaring. Vi har været i branchen i mere end 30 år og er yderst professionelle, når det gælder boligsalg. Vi er din ejendomsmægler i København, når du foretrækker at tale med nogen, der kan huske dig og din sag. Vi holder, hvad vi lover, og vi gør altid vores bedste for at løse arbejdet tilfredsstillende, når vi har boliger til salg.


Vi er et ejendomsmæglerfirma i København, der kender vores kunder og følger vores sager til dørs. Hos os drukner du ikke i mængden af nye sager. Derimod går vi efter at sætte den rette pris og have kunder i vores køberkartotek, så vi kan sikre et fornuftigt boligsalg.


Boligsalg i hele Storkøbenhavn

Fra vores domicil i Bredgade og vores kontor i Høje Taastrup tager vi boliger til salg i hele Storkøbenhavn. Med vores to kontorer har vi et godt udgangspunkt for at servicere vores kunder og tage ud til møder. Du er også velkommen til at kigge forbi hos os og høre mere om, hvordan vores ejendomsmæglere i Københavnsområdet kan hjælpe dig til et godt og tilfredsstillende boligsalg inden for de rammer, du ønsker.

Kontakt information


Haslevgade 20, Taastrup, 2630, Høje Taastrup, Danmark
Share by: